Våra komposit brädor

Kompositbrädorna KompositProffs är ett utmärkt alternativ till brädor i naturträ, eftersom en terrass gjord av dem liknar en träterrass, men kräver inget frekvent underhåll. Komposittrall har en högre standardnivå än trä, eftersom man har eliminerat här nackdelarna hos detta material. Genom kombination av naturliga träfibrer med plast absorberar kompositbrädor inte vatten, är tåliga mot temperaturändringar och mekaniska skador.

Våra brädor

 

Varför ska man välja Komposit Proffs terrass-system?

Komposit Proffs komposittrall, tack vare sina komponenter av högsta kvalitet, är beständig mot nötning och repor och förlorar inte sitt mönster.

För tillverkning av våra brädor använder vi endast noggrant utvalt högkvalitativt trä som inte kommer från rester. Tack vare detta erbjuder vi en repeterbarhet av tekniska parametrar vilket garanterar terrassens långa livslängd.

Varje Komposit Proffs bräda går igenom en individuell borstningsprocess som garanterar ett unikt utseende och halksäkerhet.
På en oborstad yta kan det uppstå oestetiska repor. Slipning som ett alternativ för borstning orsakar brädornas nedmattning och kan vara en ohållbar metod, dessutom ytan är halkig.

Komposit Proffs komposittrall innehåller över 10% tillsatser som förbättrar dess egenskaper. Tack vare detta är våra produkter beständiga mot:

– lågatemperaturer
– UVA- och UVB-strålning
– väder
– svampar och lavar
– mekaniska skador
– icke brännbart

Komposit Proffs kompositsystem har genomgått tiotals provningar i godkända laboratorier vilket resulterat i att erhålla godkännande och certifiering för kvalitet och driftsäkerhet.

Monteringsdetaljer tillverkas
av högkvalitativt rostfritt stål. Detta garanterar bästa sammankoppling av systemdetaljer som är tålig mot skador och väder.

Våra kompositbrädor importeras inte från Asien. Genom tillverkning i EU kan vi erbjuda produkter med högsta kvalitet och samtidigt hålla en attraktiv prisnivå.

Vi har en av dem största specialiserade distributionspunkterna vilket garanterar en hög kvalitet på rådgivning och montagetjänster över hela landet.

Vi utför individuella beställningar för icke-standard brädstorlek.

Komposit Proffs – moderna och funktionella komposittrall-system

Komposit Proffs komposittrall ger varje terrass och staket en ny dimension. Tack vare en innovativ kombination av naturligt trä och polymer har det uppstått ett nytt byggmaterial – kompositen som kombinerar bästa egenskaper från båda material.
Tack vare en matris av träfiber kan man njuta av värme och estetik som är karakteristisk för träbrädor. Polymer skyddar dessutom träfiber mot väder och biologisk nedbrytning på grund av angrepp av svampar och skadedjur. Genom att välja Komposit Proffs system får du garanti på ytor tillverkade av ersättning för trä och keramik som är ”underhållsfri” under flera år. Komposit Proffs produkter är avsedda för alla som uppskattar kombination av estetik och funktionalitet på högsta nivå.
Genom att färga kompositen i tillverkningsledet slipper man målning som måste ofta upprepas när det gäller ett naturligt trä. Dessutom omfattar färgningen hela plastytan vilket utesluter risk för stänk och flagning av färg som stryks i flera lager.
Ytborstning av Komposit Proffs brädor förutom att ge ett estetiskt, oregelbundet mönster, garanterar även en halksäker yta. Detta är avgörande när det gäller sammanställning av komposit med keramiska plattor som blir farligt halkiga vid regn. Även våta brädor förblir säkra och bekväma att använda. Träkomposit systemet är beständigt mot frost. Det finns inga limmade kopplingar och fog band, som kan skadas av vatten och låga temperaturer.
Systemet består av reglar, brädor, lister och kopplingsclips. Pro-Clips tillåter en snabb och enkel montering utan att behöva borra hål och lämna synliga skruvförband. Deras konstruktion garanterar att man behåller fasta avstånd mellan brädorna utan att vid varje tillfälle behöva mäta utvidgningen med inställningskilar. Korrekt monterade Pro-Clips gör det åt dig.
Tack vare detta att alla systemdetaljer tillverkas av en tillverkare och noggrant kontrolleras på Komposit Proffs fabriken får du garanti av högsta kvalitet till lägsta pris.

Hundratals nöjda kunder har gett oss sitt förtroende, bli en av dem…

Made in EU

Facebook