Om oss

Mission för vårt företag är att sprida information om och ta i bruk en ny miljövänlig teknik. Vi är ett företag som exporterar unika och vackra träkomposit för varje terrass och balkong. Våra golv innebär högsta utförandekvalitet, konkurrenskraftiga priser, snabb hantering av beställningar. Trakomposit tillverkas i EU. De har alla möjliga godkännanden och säkerhetscertifieringar.

Vår produkt är fullständigt miljövänlig trall som utmärker sig genom naturliga färger, ytans höga motståndskraft mot mekaniska och atmosfäriska faktorer, biologisk korrosion och annat slitage som uppstår till följd av daglig användning. Våra golv är en hållfast och estetisk finish samt lätthet att hålla golven rena. Som det enda företaget på marknaden har vi speciella detergenter för impregnering och underhåll av terrassgolv. Vi ger 25-års garanti på våra produkter.

Om_oss

Personalen på vårt företag är verkliga proffsen på det de gör. Den bästa av de bästa personalen har noga utvalts för att ge råd och hjälp till våra kunder att välja, lägga beställningar och underhålla golven.

Det är inte bara våra innovativa produkter, utan även snabb hantering av beställningar samt flexibilitet och anpassning av ordrar till våra kunders önskemål som utmärker oss. Vi skräddarsyr våra golv efter mått enligt beställarens önskemål.

Den längsta leveranstiden är 4-10 dagar.

Kompositsystem har inga hemligheter för oss.

Vi inbjuder alla att bekanta sig med våra erbjudanden..

Facebook